+36 (30) 634-7729
1125 Budapest, Szarvas Gábor út 20-22.

FOGMEGTARTÓ KEZELÉSEK

FOGMEGTARTÓ KEZELÉSEK

Fogmegtartó kezelésekkel megelőzhető a fogak további károsodása és biztosítható a fogak megmaradása - PREMIUM DENTAL fogászat, Budapest

Miért fontos a fogmegtartó kezelés?

A fogmegtartó beavatkozásokkal megelőzhető a fogak további károsodása és biztosítható a fogak megmaradása.

Óvja és védje fogait

Ha az Ön számára is fontos, hogy megóvja meglévő fogait, akkor javasoljuk, hogy látogasson el a PREMIUM DENTAL budapesti fogászati rendelőjébe egy fogmegtartó konzultációra, és ismerje meg ezeket az eljárásokat közvetlenül szakértő orvosainktól.

Kérjen időpontot állapotfelmérésre

A konzultációra a +36 1 225 3334 telefonszámon tud jelentkezni vagy választhatja weboldalunk időpont-foglalás funkcióját.

Fogászati rendelőnk filozófiájának megfelelően elkötelezett, hogy óvja és védje az Ön fogait. Ezért helyezünk kiemelt hangsúlyt a fogmegtartó kezelésekre.

Ezekkel a beavatkozásokkal megelőzhető a fogak további károsodása és biztosítható a fogak megmaradása. De ennek a tevékenységnek a sikere nem csak rajtunk múlik, hanem az Ön felelősségteljes hozzáállásán is. Az egészségtudatosság jegyében érdemes tehát a gondoskodást már gyermekkorban elkezdeni.

A különböző fogmegtartó kezelésekről az alábbi címekre kattintva olvashat részletesebben:

Ha az Ön számára is fontos, hogy megóvja meglévő fogait, akkor javasoljuk, hogy látogasson el a Kútvölgyi PREMIUM DENTAL budapesti fogászati rendelőjébe egy fogmegtartó konzultációra, és ismerje meg ezeket az eljárásokat közvetlenül szakértő orvosainktól.

A konzultációra a +36 1 225 3334 telefonszámon tud jelentkezni vagy választhatja weboldalunk időpont-foglalás funkcióját.

Várjuk szeretettel, hogy közös erőfeszítéssel óvjuk meg fogait.