+36 (30) 634-7729
1125 Budapest, Szarvas Gábor út 20-22.

FOGÁSZATI HÉJAK, ÉLPÓTLÁS

FOGÁSZATI HÉJAK, ÉLPÓTLÁS

Fogászati héj készítése, élpótlás az ép fogak lecsiszolása nélkül - PREMIUM DENTAL fogászat, Budapest

Elégedetlen mosolyával, fogai formájával?

Fogai egészségesek, de elégedetlen azok szépségével, megjelenésével vagy formájával?

Szabályosabb fogakat, hollywoodi mosolyt szeretne?

Szabályosabb, hollywoodi mosolyra vágyik, de nem tudja, hogy egészséges fogai lecsiszolása és koronázása nélkül ez hogyan lenne elérhető?

Fogai 1 hét alatt is megszépülhetnek!

Esztétikai fogszakorvosaink felkészültségével fogainak megszépülése akár egy hét alatt is megoldható fogászati héjak segítségével!

Fogászati héjak segítségével fogainak megszépülése akár egy hét alatt is megoldható!

Amennyiben fogai fejlődési rendellenesség miatt nem megfelelően nőttek ki, vagy túl nagy a rés a fogak között, esetleg azok balesetben sérültek, vagy színhibásak, és azt fehérítéssel korrigálni nem lehet, vagy a méretük nem megfelelő, akkor a fogászati héj egy kiváló megoldás lehet az Ön számára.

Orvosaink és technikusaink nagyon precíz előkészítés és tervezés alapján készítik el az Ön személyre szabott héjait, melyekkel fogai abban a pillanatban megszépülnek, ahogyan azok felragasztásra kerülnek. Magabiztos és harmonikus külsejével nem csak megjelenése változik, hanem kisugárzása is. Ez az apró változtatás külsején egész láncreakciót képes elindítani életében, hiszen a magabiztosság minden sikeres vállalkozás alapja.

Rendelőnkben direkt és indirekt típusú fogászati héjakat készítünk – ismerje meg ezeket!

Fogászati héj készítése, élpótlás az ép fogak lecsiszolása nélkül - PREMIUM DENTAL fogászat, Budapest

Direkt héjak

Direkt héjnak nevezzük azt a megoldást, amelyet esztétikai specialistánk készít el budapesti fogászati rendelőnkben. Ezt kompozit héjként is sokan ismerik. A fogászati héjak felhelyezéséhez a fogat preparálni kell. Ez azt jelenti, hogy fúrók segítségével pár milliméternyit elveszünk a foganyagból. Ez a csiszolás megközelítőleg sem annyi, mint a koronák esetében.

A megfelelő preparálás után fogorvosunk rétegezési technikával építi fel a héjat, mindig a megfelelő színű anyagot választva. A kész fogművet polimerizációs lámpával világítja meg, ennek köszönhetően a részecskék reakcióba lépnek és megszilárdulnak, pont mint az esztétikus kompozit töméseknél. A felszínt aztán szintbe polírozza a többi foggal, és kialakítja a csillogó felszínt, ami természetes fogainkra jellemző.

A direkt, esztétikai specialista által rendelőnkben készített héjak díja: 57.000 Ft

Indirekt héjak

A héjak másik típusát nem esztétikai specialistánk építi fel a rendelőnkben, hanem valamelyik csúcstechnológiával dolgozó fogtechnikai labor partnerünk készíti azt el.

A folyamat a direkt héjak készítéséhez hasonlóan a fogak preparálásával kezdődik, de ezt követően a kezelőorvosa nem felépíti a végleges fogművet, hanem lenyomatot vesz fogairól, és Önnel közösen kiválasztja a megfelelő színt, valamint formát.

Ezt a lenyomatot eljuttatja a fogtechnikai laboratóriumba, ahol egy képzett és gyakorlott fogtechnikusunk készíti el a héjakat. Ezt követően Ön visszatér rendelőnkbe, hogy felragasszuk azokat az előkészített, megtisztított fogakra.

Az indirekt, fogtechnikai laboratórium által készített héjak díja: 108.000 Ft

E-max kerámia héjak

A teljesen kerámiából készült héj rendkívül esztétikus megjelenést biztosít Önnek. A vékony, teljesen kerámiából készült héjat egyénre szabva készítjük el, hogy pontosan illeszkedjen az elszíneződött vagy letört fogra. Annak ellenére, hogy vékony, rendkívül erős és tartós.

A héjkerámia nagyon szép, esztétikus megoldás, színe pontosan illeszthető a saját fogak színvilágához, valamint teljesen biokompatibilis. Az elért hatás tartós és nem színeződik el.

A héjakat minden esetben helyi érzéstelenítésben készítjük, így Önnek nem kell tartania az esetleges kellemetlenségektől sem.

Hollywoodi sztárok körében nagyon népszerűek ezek a fogpótlások, hiszen viszonylag gyorsan teljesen új külsőt kölcsönöz viselőjének, anélkül, hogy nagy foganyag vesztéssel kellene szembenézni.

Ha Ön is szabályos, hófehér fogakat szeretne, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Az E-max héjak díja: 215.000 Ft

Élpótlás

Sok ember félelme, hogy baleset következtében fogából letörik egy darab. Ez a félelem teljesen jogos, ugyanis hiába kopásálló a fogzománc, egyben rideg is, mint az üveg. Akár már kisebb, de szerencsétlen koccanásoktól is letörhet fogunkból egy-egy darab. Abban az esetben, ha a foganyag legalább 50%-a megmaradt, és fogunk erős, akkor szerencsénk van. Az élpótlás ugyanis gyorsan kínál megoldást keletkezett problémánkra.

A kezelés alatt orvosunk az érzéstelenítő beadása után megtisztítja a megmaradt foganyagot, eltávolítja az esetleges szuvas részeket, vagy nagyobb egyenetlenségeket, amennyiben az tömve volt eltávolítja a maradék tömőanyagot.

Ezután rétegezési technikával történik a fog felépítése, ami azt jelenti, hogy különböző színű kompozit anyagokkal építjük fel a fogat, hogy az a lehető legtermészetesebben hasson.

A felépített fogat az esztétikus töméseknél is használt foto polimerizációs lámpával világítjuk meg, ettől köt meg az anyag – utána pedig fényesre polírozzuk.

Nagyon fontos a letört fogakat kezeltetni, különben akár el is halhatnak. Amennyiben túl nagy rész hiányzik a fogból, úgy meg kell fontolnunk a korona, vagy héj készíttetését.

A kezelés díja: 16-24.000 Ft.

FOGLALJON IDŐPONTOT MÉG MA!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Üzenet

  Szépítse meg fogait fogászati héjakkal akár 1 hét alatt!

  Fogbeültetés, hiányzó fogak pótlása fogászati implantátumok beépítésével - PREMIUM DENTAL fogászat, Budapest

  Ha szeretné nagyon rövid idő leforgása alatt (akár egy hét alatt!) látványosan megszépíteni fogait, mégpedig úgy, hogy ez csak minimális foganyag-veszteséggel járjon az Ön számára, akkor látogasson el a PREMIUM DENTAL budapesti fogászati rendelőjébe egy esztétikai konzultációra és ismerje meg a héjak pozitív hatását fogaink szépségére.

  A konzultációra a +36 30 634 7729 telefonszámon tud jelentkezni vagy választhatja weboldalunk időpont-foglalás funkcióját.

  Várjuk Önt szeretettel, hogy közösen szépítsük meg fogait egy hét leforgása alatt a fogászati héjak segítségével.