Keresés

Altatásos fogászat Altatásos fogászat
Időpontfoglalás
Kapcsolat
Fogorvos válaszol
Megválaszolt kérdések
Kútvölgyi Premium Dental

A Kútvölgyi PREMIUM DENTAL

A Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjében működő Premium Dental fogászat európai színvonalú felszereléssel és szakmailag magasan kvalifikált orvoscsapattal várja Önt a hét öt napján hat fogászati rendelőjében. A fogászati szakterületek specialistái egymást segítve, szakmai közösségben dolgoznak, ezért a kezelést az adott szakterület legjobbja végzi el. Gondolunk itt a konzerváló (megtartó) fogászat képviselőire, a szájsebészekre, az íny- és tartószövet-problémákat kezelő parodontológus szakorvosra, vagy a fogszabályozás területére szakosodott fogorvosra.

Fogászatunkon a precíz diagnosztikához minden helyben rendelkezésre áll: többek között panoráma röntgent és három dimenziós fogászati CT-t is alkalmazunk. A fogászati CT az implantációkhoz igénybe vehető legprecízebb csúcstechnológia. Fogtechnikai laboratórium szintén helyben működik, ezért az itt előállított munkákért természetesen garanciát vállalunk.

A fájdalommentes fogászati kezelésekhez a legkorszerűbb érzéstelenítő eszközöket használjuk. Az injekciókat japán gyártmányú microtűkkel adják be orvosaink, minimálisra csökkentve a tűtől való viszolygást az erre érzékeny pácienseinkben.

A Premium Dental nemcsak egy magánrendelő kényelmét nyújtja, de egyetemi hátérrel rendelkező fogászaink szakértelmét is. A Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb infrastruktúrájának köszönhetően a hosszabb, komolyabb beavatkozások helyben is elvégezhetőek - igény esetén aneszteziológus szakorvosok bevonásával, altatásban is.

Kezeléseinket minden esetben konzultáció előzi meg, amikor a fogorvos részletesen tájékoztatja Önt a lehetséges alternatívákról, a beavatkozás fázisairól, időigényéről, technikai kivitelezéséről és természetesen a költségekről.

Fogászati kezeléseink árairól ide kattintva tudhat meg további információt.


Kútvölgyi Premium DentalimageUSZTMFTF