Keresés

Altatásos fogászat Altatásos fogászat
Időpontfoglalás
Kapcsolat
Fogorvos válaszol
Megválaszolt kérdések
Kútvölgyi Premium Dental

Nyári kedvezményeink

Most JELENTŐS KEDVEZMÉNNYEL veheti igénybe
szájhigiénés kezeléseinket!

Professzionális fogkőeltávolítás:           16.000 Ft helyett 8.000 Ft

Professzionális otthoni fogfehérítés:     55.000 Ft helyett 30.000 Ft *

Professzionális rendelői fogfehérítés:   99.000 Ft helyett 49.000 Ft **


*
Ajándékunk egy ingyenes professzionális fogkőeltávolítás
** Ingyenes professzionális fogkőeltávolítást és panoráma röntgent adunk ajándékba.

A kedvezmény 2014. augusztus 31-ig érvényes.
Előzetes bejelentkezés szükséges!

Kérjen időpontot közvetlenül a weboldalunkról vagy keressen bennünket bizalommal az elérhetőségeinken!

A Facebook-on itt követhet bennünket.

  

Bővebb információ a rendelői fogfehérítésről:

A beyond fogfehérítő rendszer a legfejlettebb technológiát és anyagokat használja, hogy a legbiztonságosabb, leggyorsabb és leghatásosabb eredményt érhessük el.

Beyond fogfehérítésA biztonság és a kényelem érdekében a kezelés összesen 60 perces, 4x15 perces blokkokból áll (ezzel jelentősen csökkenthető a kezelés utáni fogérzékenység esélye).

A technológia alapja az erőteljes halogén fényforrásokon nyugszik. Klinikai kísérletek bebizonyították, hogy a halogén fényforrások számottevően jobb fehérítő hatást érnek el, mint a LED vagy plazma lámpák. Ennek eredménye, hogy napjainkban a beyond a leghatékonyabb fogfehérítő rendszer.

Számtalan rendszer van a kozmetikai fogfehérítés piacán, amelyek ultraviola (UV) fényt használnak, viszont az UV fény közel sem annyira eredményes, mint a halogén fény.

A beyond egy speciális szűrő-rendszert használ, amivel az ártalmas hő és UV fény kikerülhető. A beyond fényét több mint 12.000 optikai rost és 30 rétegnyi bevont optikai üveg szűri át, mire a fehérítési fázisba ér. Ennek köszönhetően ez a rendszer rendelkezik a leghatékonyabb, ugyanakkor ellenőrzött kék fénnyel a piacon találhatók közül.

Az elérhető fehérítő zselék hidrogén-peroxid, vagy karbamid-peroxid tartalmuknak köszönhetik fehérítő hatásukat. A beyond 6% karbamid-peroxidot tartalmaz, ami megegyezik az üzletekben elérhető, otthoni használatra szánt fogfehérítő készítmények arányával, de míg a beyond-dal 1 óra alatt elérheti a kívánt hatást, addig a bolti készítményekkel hetekbe is kerülhet.

Beyond fogfehérítés előtte-utánaA fehérítés eredményének tartóssága a beyond fogfehérítő rendszer esetében is nagyrészt a páciens életviteltől függ, de általában 2 évre tehető.

Egy teljes kezelés alkalmával a fogak színében 5-14 árnyalatnyi javulás érhető el, átlagosan 8 árnyalattal világosodnak.

Különösen hatékony a dohányzás, kávé, tea vagy vörösbor okozta elszíneződések kifehérítésében. Időszakos javító kezelések ajánlottak, ha a páciens gyakori rendszerességgel fogyaszt kávét, vagy más színező ételeket, italokat, illetve dohányzik.

AZ ELSŐ 5 NAPBAN FONTOS:

  • Ne fogyasszon színező ételeket, italokat (pl: kávé, tea, vörösbor, szója szósz, cola, lekvár, ketchup stb)
  • Ne dohányozzon, és ne használjon egyéb dohánytartalmú termékeket
  • Ne használjon színes fogkrémeket

KINEK NEM AJÁNLJUK?

  • Terhességnél, szoptatásnál,
  • 16 év alattiak esetén

Használja ki NYÁRI KEDVEZMÉNYünket, kérjen időpontot még ma!


Kútvölgyi Premium DentalimageUSZTMFTF